AGROENKAN Weerstandverhogende Kruidenthee

De AGROENKAN Weerstandverhogende Kruidenthee is het eerste product binnen onze Agroenkan producten lijn.

Het is een samenstelling van 21 kruidensubstanties, welke de meest voorkomende kwalen aanvalt. Het brengt uw immuunsysteem in balans.

De AGROENKAN Weerstandverhogende Kruidenthee is zeer effectief tegen de NCD’s ook wel non-communicable diseases of niet overdraagbare aandoeningen zoals hoge bloeddruk, diabetes, hoge cholesterol, aambeien, reuma, struma, stress en slapeloze nachten, maar ook tegen enkele beginnende vormen van kanker. Verder werkt het ook tegen chronische pijnen, chronische hoest, problemen met het libido, en allerlei allergieën zoals hooikoorts en voor een snel herstel van het lichaam na een chemokuur en andere zware ingrepen of operaties.

 

De commercial van de AGROENKAN Weerstandverhogende Kruidenthee

Dit oude recept, overgedragen vanuit de voorouder lijn van Tap Basi Ramon Mac-Nack, wordt al vanaf het begin van zijn 35+ jaren, als traditionele geneesheer en geestelijke leider, toegepast als onderdeel van het genezingsproces. De patiënten van het Tap Basi Ramon Mac-Nack Wenti Instituut Kunjhe Akata kunnen van de helende werking van deze dresi (medicijn) meepraten!

Deze bijzondere samenstelling van geneeskrachtige kruiden, is voor bijna een ieder** geschikt en zal niet in strijd zijn met eventuele medicatie van uw arts. Echter is het raadzaam om deze in samenspraak met uw huisarts te gebruiken, indien u zware medicatie gebruikt.

De Weerstandverhogende Kruidenthee wordt koel bewaard en warm gedronken.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

 

 • Voor het algeheel verhogen van uw weerstand, om u te bewapenen tegen de effecten van het Covid-19 virus, ingeval u géén onderliggende kwalen heeft: op 1 dag drie keer 1/3 kop (100 ml) van de warme Weerstand thee, na de maaltijd gebruiken. De rest kunt u bewaren, of kunt het delen met uw familie, vrienden en buren.
 • Bent u hoge bloeddruk patiënt, diabeet of lijdt u aan een te hoge cholesterol: ook 3x daags 1/3 kop (100 ml) van de warme Weerstandverhogende Thee, na de maaltijd gebruiken. Uw huisarts zal u zelf mededelen over het resultaat van de werking  van onze AGROENKAN  Weerstandverhogende Thee. 
 • Ex covid Patienten die nog erge last hebben van de ziekte kunnen meteen 3 flessen aanschaffen om op orde te komen. Deze wordt dan 3 maal daags genuttigd tot de flessen leeg zijn. Let wel, u dient de dresi koel te bewaren, maar warm te drinken. Agroenkan Vitamine C plus is hierbij ook aan te raden.
 • Astma Patienten mogen ook de weerstand thee gebruiken, maar dan wel verdund. Voor hun is dan weer de Agroenkan Vitamine C plus, aan te raden.

 • Tijdens en na Chemo therapie is deze thee zeer effectief bevonden. De gebruikers ervaarden dat de bijwerkingen van de chemo kuur vele malen minder waren en dat zij sneller de oude waren. 

 • Heeft u last van aambeien of hemorroiden dan kunt u beginnen met het drinken van deze Weerstandverhogende Kruidenthee. Zijn deze hardnekkig? Dan kunt u overstappen op de Agroenkan Tumor en Prostaat Remmer. Luister dan ook naar de ervaring van dhr. Kwasi Koorndijk.

BIJSLUITER

 

 • Vrouwen met minder dan 3 maanden zwangerschap, mensen met een lage salie (lage bloeddruk, bloedarmoede etc) of mensen die bloedverdunners slikken, dienen dit product sterk verdund te gebruiken.
 • Vrouwen in hun maandelijkse periode is het beter om alleen als het noodzakelijk is de thee gebruiken. En dan verdund. Het stimuleert namelijk het hele proces. Na uw periode kan het zonder probleem gebruikt worden.
 • Stopt u NIET met uw, door de dokter voorgeschreven, medicatie.
 • Bij duizeligheid dient u het gebruik van dit product te stoppen.
 • Het product dient u koel te bewaren en warm te drinken!
 • Geen enkel product van Agroenkan gaat samen met de volgende producten. Dus gebruikt u géén: peper, sterk gekruid eten, tabak, drugs of alcohol.

AGROENKAN WEERSTANDVERHOGENDE KRUIDENTHEE & HET CORONA VIRUS

 

Oorspronkelijk was deze dresi niet bedoelt als medicijn tegen een covid-19 besmetting. Echter, op dit moment maken enkele Corona patiënten gebruik van deze dresi. Bij een persoon die erg ziek was heeft de thee gewerkt. Zij is geheel genezen van het virus.

Zodra wij meer resultaten hebben van het effect van deze dresi op een met covid-19 besmette persoon zullen wij dit uiteraard met u delen.

 

Toen het Corona Virus aan het begin van 2020 begon op te komen in Suriname, zijn wij begonnen met het op grotere schaal produceren van deze dresi (medicijn). Deze Weerstandverhogende Thee zit boordevol immuunsysteem versterkende kruidensubstanties en in letterlijke zin wordt uw weerstand tegen het Corona Virus verhoogt.

Leest u meer hierover-> AGROENKAN & COVID-19 .

 

In maart 2020 werden honderden pakjes Weerstand Verhogende kruidenthee naar Nederland verscheept, waar het Corona Virus zich als een razende door het land verspreide. Lees meer over Agroenkan in Nederland