AGROENKAN Tumor & Prostaat Remmer

Agroenkan Tumor & Prostaat Remmer is hét product ontwikkeld door Tap Basi Ramon Mac-Nack dat specifiek en effectief werkt tegen verschillende soorten (opkomende) tumoren, uitzaaiingen en prostaat problemen (hoge PSA-waarde). Ook zeer effectief tegen aambeien.

De samenstelling komt uit de geest en heeft al bij vele patiënten van het  Tap Basi Ramon Mac-Nack Wenti Instituut Kunjhe Akata, een helende uitwerking gehad.

Dit 100% natuurlijke middel heeft vele artsen verwonderd en verbaasd doen kijken naar de medische resultaten van hun cliënten. 

 

LET OP: Het product dient koel bewaard te worden.

INHOUD:

7 kruiden

 

GEBRUIK:

Drie keer per dag 1/3 kop (ongeveer 100 ml). U dient dit geleidelijk te verdelen over de dag.

Krijgt u chemo therapie, dan moet u dit product NIET gebruiken.

Maar tijdens en na de chemo is de Agroenkan Weerstandverhogende Kruidenthee geschikt om uw weerstand op te krikken en u weer te reguleren, mits uw bloeddruk niet laag is.

Bent u zwanger? Dan kunt u dit product wel gebruiken. 

 

BIJSLUITER:

  • Tijdens het gebruik dient u NIET af te wijken van de medische adviezen en uw voorgeschreven medicatie.
  • Geen enkel product van Agroenkan gaat samen met de volgende producten. Dus gebruikt u géén: peper, zwarte peper, sterk gekruid eten, lemmetje, tabak, drugs of alcohol.
  • Dit product dient niet zomaar gebruikt te worden.
  • Agroenkan Weerstandverhogende Kruidenthee bevat ook enkele tumor remmende kruiden, dus wilt u uit voorzorg een dresi gebruiken, dan is deze de beste.
  • Legt u uw probleem zo duidelijk mogelijk uit bij ons VERKOOPPUNT.

BEFORE & AFTER


Tong met tumor

Zoals u ziet heeft de patiënt een gezwel op de tong. De hele tong is ontstoken en opgezwollen. De patiënt kan zijn mond niet sluiten. De tong is dwars gaan liggen in de mond, hierdoor kan hij niet eten, niet spreken en de meneer heeft veel pijn. De artsen weten zich geen raad.
Na een behandeling van 5 dagen door Tap Basi Ramon Mac-Nack waaronder het toedienen van de Agroenkan Tumor & Prostaat Remmer, is het gezwel geheel verdwenen. De patiënt kan de mond weer geheel sluiten, de pijn is weg en spreken en eten is weer mogelijk.

Ervaringen