AGROENKAN EN COVID-19

DRINGI DRESI WAKTI SIKI

 

Onder het motto van 'Dringi Dresi Wakti Siki', begon Het Tap Basi Ramon Mac-Nack Wenti Instituut Kunjhe Akata, aan het begin van 2020 met het op grotere schaal produceren van onze AGROENKAN Weerstandverhogende Kruidenthee. Op dit moment had de Corona Pandemie Suriname namelijk bereikt!

 

Dringi dresi wakti siki - voorkomen is beter dan genezen - Is de beste aanpak tegen het Corona / COVID-19 Virus. 

Bekend is dat mensen die lijden  aan NCD's (Non-Communicable Diseases) ookwel Niet Overdraagbare Aandoeningen, zoals hoge bloeddruk, diabetes, hoge cholesterol, kanker en tal van andere aandoeningen, een groot risico lopen op ernstige complicaties bij een besmetting met het virus en ook een sterk verminderde kans hebben op (volledig) herstel bij besmetting met COVID-19.

De AGROENKAN Weerstandverhogende Kruidenthee pakt juist deze onderliggende gezondheidsproblemen aan.

 

Ons doel is om op deze wijze, zo veel als mogelijk mensen gezond te krijgen, om zo het risico op een fatale besmetting met het Corona Virus te voorkomen. Op deze wijze draagt het Instituut bij aan de strijd tegen het Corona / COVID-19 Virus.

 

Deze dresi (het medicijn) hebben wij gedurende enkele maanden gratis beschikbaar gesteld voor een ieder die maar wilde en bereid was om naar Akata Kondre te komen. Na een paar maanden konden wij de grote vraag naar het medicijn op deze manier niet meer aan. Niet alleen op financieel vlak, maar ook het aantal mensen dat dagelijks aan de poort stond werd ons te veel. Zodoende hebben wij naast een kleine financiële bijdrage ook verschillende verkooppunten ingesteld.

Lees meer ->PRIJSLIJST EN VERKOOPPUNTEN

 

CORONA IN NEDERLAND

In maart 2020 werden honderden pakjes Weerstand Verhogende kruidenthee naar Nederland verscheept, waar het Corona Virus zich als een razende door het land verspreidde. In Suriname was het virus ondertussen, voor het moment, goed onder controle.

Uit zorg voor familie, vrienden en kennissen in Europa, maar ook vanwege de enorm grote vraag, werd vanuit het Instituut besloten een grote zending van onze Surinaamse Weerstand Verhogende Kruidenthee te verzenden naar Europa!

Lees meer -> Agroenkan in Nederland

AGROENKAN en de behandeling van EX-COVID patiënten 

Op donderdag 23 juli plaatste GFC Nieuws Suriname een artikel op hun site met als titel:

“Ik kan niet goed meer ademen, maar ben wel genezen verklaard, zegt ex-covid patiënt uit Paramaribo"


In het artikel zijn verschillende ex-COVID patiënten aan het woord en deze beschrijven hun klachten als volgt:

  • Zeer veel moeite bij de ademhaling
  • Zeer lage weerstand (een paar minuten lopen vergt wel drie dagen om bij te komen).
  • Weinig energie
  • Hoofdpijnen


Al deze mensen zijn genezen verklaard omdat het virus niet meer in de bloedbaan aanwezig was...maar zij voelen zich alles behalve gezond.


Deze klachten zijn niet vreemd, omdat vele patiënten wereldwijd heel veel klachten ondervinden, ook al is het virus niet meer in hun lichaam aanwezig. 
Het Corona Virus kan namelijk grote schade aanrichten aan het lichaam. Voornamelijk aan de longen, maar ook de bloedvaten en zelfs de hersenen kunnen blijvend worden beschadigd (Bron).

 

Met de klachten, zoals beschreven door de hierbovengenoemde ex-patienten, weten wij wel raad!


De naam van de dresi zegt het al “WEERSTANDVERHOGENDE KRUIDENTHEE"!


De algehele weerstand wordt hiermee verhoogd.

Vooral problemen met de longen kunnen goed en snel verholpen worden.
Ex-patiënten met zulke klachten hebben dus wel zeker baat bij het gebruik van de Agroenkan Weerstandverhogende Kruidenthee! 

Bent u ook genezen verklaard van het Corona Virus, maar sukkelt u nog met uw gezondheid? Belt u gerust naar een van onze verkooppunten voor een afspraak-> VERKOOPPUNTEN